Seriespelet OMG 02

16 SEP 2012 22:47
.
  • Skapad: 16 SEP 2012 22:47

Vi spelde hemma i Aros Fun House mot Örebro BS Kägelan. Vi har ett bra lag på banorna denna lördagen men vi saknar 2 st av klubbens bättre spelare, som var utlånade till Hallstahammars BS och deras hemma match mot IKW/KBK F.

Matchen mot Örebro BS Käglan startade med att vinna 1:a serien med 3-2 - med slagning på 1417p, till den 2:a serien så blev det 4-1 – med slagning på hela 1491p. Under 3:e serien så släpper vi lite på spelet men vi vinner serien med 3-2 – med återigen en bra slagning på 1484p, sen till den 4:e och sista serien så verkar det som om vi är nöjda och släpper denna serien helt till Örebro  BS Käglan med 1-4 – med en slagning på 1413p. Det är väldigt trevligt att se alla 4:a serier över 1400p, det är mycket bra.

Med en härlig total slagning av laget på 5805p över 4 serier så är det ett mycket bra resultat. Matchbäst blev Ola Andersson 826p, Tomas Storm 797p och Daniel Mattsson 773p NYTT personbästa över en serie med blev det för Daniel Mattsson med 256p.

Synd att vi släpper sista serien men så är det. Vi vann matchen med 11-9. Vi är mycket glada för vinsten och ser nu fram emot nya galna härliga vinster, men det viktigaste under detta spelåret är att vi har roligt och att vi trivs med varandra. Sen får vi titta mera på det sportliga och hur det kommer att se ut i framtiden.
DSC_0013(2)
 Med på bilden är följande:
Övre raden: Erik Christiansen, Daniel Mattsson, Marcus Sjöberg,
Karl Frängqvist och Thomas Blomberg HBS.

Undre raden: Kent Sundqvist, Tomas Storm, Kent Karlsson och Ola Andersson.
Jag sa inledningsvis att vi hade lånat ut 2 spelare till Hallstahammars BS inför deras match mot IKW/KBK F och dom spelade mycket bra under den matchen: Therese Gustafsson fick ihop 396p, på 2 serier, och Mikael Christiansen som spelade 4 serier skramlade ihop hela 787p. Så vi är mycket nöjda med deras resultat, även om Hallstahammars BS förlorade matchen mot IKW/KBK F med 9-11 så nu är det revans inför returen i Köping senare för Hallstahammars BS.
DSC_0003(2)
 Med på bilden är följande:
Bakre raden: P-O Bergius, Mikael Christiansen BKF, Andreas Kallträsk,
Mikael Johansson, Bo Furu.

Främre raden: Sami Jämsä, Jan Erik Neiderstam,
Theresé Gustafsson BKF, Christer Jarefalk.
Skribent: Ernst Ola Andersson