Johnny har ordet 2014-08-19

20 AUG 2014 13:25
  • Uppdaterad: 20 AUG 2014 13:31

Vädret har förändras och sommaren går mot höst, nu har vi laddat våra batterier och bowlingsäsongen drar igång igen, dags att byta de små bollarna mot klot igen.

Träningarna har startat och den och 14/9 drar serien i gång igen.

Vi hade styrelsemöte förra veckan och vi kunde se att vi har i dag ca 17medlemmar som kan delta i seriespelet och några av dessa är skadade, så vi beslutade att bara ha ett lag i år. Farmarlaget läggs på is tills nästa år tyvärr, vi tittar om vi kan hitta en klubb att ha ett samarbete med.

Bingolottoförsäljningen läggs på is under säsongen, vi har ingen som kan sälja just nu.

Seriespelet startar 14/9 med att vi drar ända till Hälsingland, Bollnäs och Edsbyn får besök av oss, nya hallar att spela det skall bli kul.

Vi börjar att spela på Bellevue under hösten och förhoppningsvis kan vi spela i nya hallen till våren, bara att hålla tummarna.

Jag hoppas att det är ett taggat gäng till hösten, vi skall visa alla att vi klarar av detta, vi har ett starkt materiel. Många nya bowlinghallar att åka till blir kul och spännande.

Väl mött på banorna i höst.

Johnny Engström ordförande

Skribent: Daniel Mattsson