Johnny har ordet 2014-07-16

17 JUL 2014 20:11
  • Uppdaterad: 17 JUL 2014 20:13

Nu har vi kommit till mitten av sommaren och värmen är god mot oss, men snart är det dags att komma tillbaka till bowlinghallen igen.

Mycket har hänt sista tiden, vi hade årsmöte i juni på Hälla Golf och allt var lugnt, sedan bestämde sig några stycken att lämna oss för andra utmaningar i andra klubbar. Det känns tråkigt att man inte kan satsa tillsammans med oss, men efter ett medlemsmöte ser vi att vi har ett bra material att satsa på och vi kommer ge järnet i serien vi skall spela lita på det.

Vi väntar fortfarande på att vår hallfråga skall bli löst, och det arbetas intensivt med detta, så lösning kommer. Men vi börjar hösten att spela på Bellevue, seriespelet går där under hösten och även träning. Vi kommer att träna på torsdagar kl 19.15 tillsammans med IFK Västerås och det startar 14 augusti, sen hoppas vi att vi får fram ett besked om den nya hallen så snart som möjligt.

Vi kommer dra igång med en samlingskväll och träna på och försöka få några träningsmatcher innan allvaret drar igång.

Väl mött till en säsong i BK Fermé s tecken.

Johnny Engström Ordförande

Skribent: Daniel Mattsson