THE HISTORY OF BK FERME' 1991 - 1992

Nytt år och nya chanser till något roligt.

Vi spelade i III Norra Svealand 2 och för första året så hade vi ett B-lag, ett 4-manna som spelade i reserv 13.

A-laget kom sist i sin serie, men satte ett nytt klubbrekord. Det nya rekordet var på 5665 mot föregående 5563. B-laget satte sitt rekord på 2639, samt att många satte egna rekord under året.

Ett fåtal medlemmar deltog i DM och inga lysande resultat noterades.

Hallmästerskapet 1991 genomfördes och tolv personer från klubben deltog. Tvåa blev Johnny Engström 1420, trea Kuösti Parkkinen 1414, fyra blev Janne Rask på 1407 och sexa blev Ola Andersson på 1396.

Klubbmästare blev Ove Frisk efter en hård kamp bland sina kamrater.

B-SM var förlagt till Stigbergshallen i Göteborg och dit åkte ett gäng från klubben för att spela tävlingen. Fyra av medlemmarna besökte BingoLottostudion och spelade i sändningen. De syntes flera gånger under kvällen. Efter det åt vi en god middag för att tidigt bege oss i säng för att vara utvilade till söndagens tävling. Ingen av våra medlemmar gjorde något bra resultat.

Vi hade en styrelse under säsongen som såg ut på detta vis:

Ordförande: Johnny Engström
Vice Ordförande: Tomas Eriksson
Sekreterare: Kent Karlsson
Kassör: Ola Andersson
Ledamot: Pathrik Billström
Suppleant: Sören Ek
Suppleant: Rolf Svensson
UK-Lagledare: Ola Andersson
Vi var 23 medlemmar varav 20 st hade licens för spel.

Vi genomförde Fermè Cupen även under detta år.

Klubben drabbades under våren av en tragisk bortgång av medlemmen Kuösti Parkinen. Under omgång 19 hedrades hans minne med en tyst minut. Ola Andersson deltog vid begravningen.

Klubben hade ett årsmöte på Åkarnas Hus för att välja en ny styrelse och dela ut priser. Vi åt även en god bit mat.

BK Fermè gick åter på sommarvila med ett nytt år bakom ryggen.
Uppdaterad: 11 JAN 2013 21:48 Skribent: Ola Ernst Andersson