THE HISTORY OF BK FERME' 1989 - 1990

Den största omställningen för denna säsong var att vår gamla trygga bowlinghall på Stora gatan lades ner. Vi fick flytta upp till Bellevuestadion, vilket innebar blandade känslor för oss. Många av oss var uppvuxna i gamla hallen, men nu var det oundvikligt. Vi skulle spela i nya hallen.

Vi hade fått en ny styrelse i klubben efter det omtumlade årsmötet. Så här såg den nya styrelsen ut:
Ordförande: Ola Andersson

Vice Ordförande: Kjell Ingvarsson

Sekreterare: Johnny Engström

Kassör: Billy Walther

Ledamot: Tomas Eriksson

Suppleant 1: Kjell Karlsson Suppleant 2: Erik Renvall

Nytt för året var också att vi spelade på europeiskt spelsätt och att vi höll med milersättning när någon höll med bil. Licensavgiften var 200:- och medlemsavgiften var 150:- per år.

Seriespelet gick ungefär som första året. Vi var lite till strykpojkar och blev återigen sist i serien. Snittlistan toppades av Johnny Engström med 167,9, följd av Anders Eklund med 165,7. Vi kom inte över 5000 i någon match under det året.

Vi spelade DM i Köping denna säsong med blygsamma placeringar.

Vi hade ett årsmöte innan vi gick på sommarvila och klubben bestod även detta år.

Uppdaterad: 04 JAN 2013 23:54 Skribent: Ola Ernst Andersson